Syrové boulette

18. července 2011 v 16:03 | © 2011 Catelim Gℓαм ♕ |  recepty

Ingrediencie
  • 100 g tvarohu
  • 100 g žervé
  • 100 g tvrdého syra (Eidam)
  • mletá červená paprika
  • štipľavé papričky (čili)
  • mletá rasca
  • 50 g vlašských orechov
  • pažítka
  • sterilizovaná zelenina
  • 4 strúčiky cesnaku
  • olivový olej
  • bageta

Postup

Tvaroh, žervé a postrúhaný tvrdý syr dôkladne vymiešame. Z hmoty tvarujeme malé guľky, ktoré obaľujeme v jednotlivých koreninách (v mletej červenej paprike, v rozdrvených papričkách, v mletej rasci, v pomletých orechoch, v pokrájanej pažítke). Rôznofarebné guľky ukladáme do skleneného pohára, pritom ich prekladáme zeleninou. Olivový olej zmiešame s prelisovaným cesnakom a ním zalejeme guľky tak aby boli úplne ponorené. Necháme 7 dní marinovať. Podávame s bagetou potretou bylinkovým maslom.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama