Karfiol na neapolský spôsob

18. července 2011 v 15:47 | © 2011 Catelim Gℓαм ♕ |  recepty

Ingrediencie
  • Polovicu stredne veľkého karfiolu
  • 425 g konzervovaných rajčín
  • 1 lyžicu olivového oleja
  • 1 cibuľu
  • 12 olív plnených paprikou
  • 1 lyžičky kapár
  • polovicu lyžičky cukru.

Postup

Karfiol rozoberieme na ružičky, uvaríme ho (najlepšie v pare) do mäkka a prepláchneme studenou vodou. Rajčiny aj s nálevom rozmixujeme a prepasírujeme. Na panvici zohrejeme olej a opražíme na ňom do sklovita nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme prepasírované rajčiny, pokrájané kapary, napoly prekrojené olivy, cukor, krátko povaríme a odstavíme z ohňa. Do omáčky pridáme karfiol a zľahka premiešame. Podávame teplé samostatne
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama