Hubový guláš

18. července 2011 v 16:16 | © 2011 Catelim Gℓαм ♕ |  recepty

Ingrediencie
  • čerstvé huby
  • citrónová šťava
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • 3 ošúpané jablká
  • 50 g mandlí,1 biely nízkotučný jogurt,1 vajce
  • petržlenová vňať
  • pór
  • pažítka.

Postup

Huby pokrájame na plátky a predvaríme v posolenej vode s trochou citrónovej šťavy a mletým bielim korením. Ošúpané jablká pokrájame na plátky, vložíme do hlbšej misy a pridáme huby. Posypeme ich ošúpanými, opraženými a pokrájanými mandľami. Nakoniec primiešame jogurt, prípadne dochutíme korením. Ozdobíme kolieskami natvrdo uvareným vajcom a posekanými bylinkami. Podávame s chlebom.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama