Fazuľa na francúzsky spôsob

18. července 2011 v 15:33 | © 2011 Catelim Gℓαм ♕ |  recepty

Ingrediencie
  • 300 g fazule
  • 50 g paradajkového pretlaku
  • 1 cibuľa
  • 40 g tuku
  • 40 g hladkej múky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • čierne korenie
  • cukor
  • ocot

Postup

Fazuľu musíme najprv namočiť, následne ju uvaríme do mäkka. Cibuľu nakrájame na jemno a opražíme na oleji, alebo tuku, posypeme múkou a podlejeme fazuľovým vývarom. Do zmesi pridáme pretlak, dôkladne rozmiešame a varíme. Keď omáčka zhustne, vložíme fazuľu, roztlačený cesnak a dochutíme koreninami, cukrom a octom. K omáčke sa výborne hodí pečená klobása.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama