Baklažánovo-paradajkový nákyp

18. července 2011 v 20:09 | © 2011 Catelim Gℓαм ♕ |  recepty

Ingrediencie
  • 1 stredný baklažán
  • 4 paradajky
  • 2 vajíčka
  • 2 dcl mlieka
  • strúhaný syr
  • soľ
  • 2,5 dcl vody
  • lyžička vegety
  • bazalka
  • 1-2 strúčiky cesnaku
  • oregano
  • petržlenová vňať

Postup

Baklažán očistíme a nakrájame na plátky. Osolíme a necháme odstáť. Potom baklažán povaríme asi 15 minút vo vode spolu s vegetou. Uvarený baklažán uložíme do zapekacej misky. Paradajky olúpeme, nakrájame na kolieska a poukladáme na baklažán. Zeleninu zalejeme vajíčkami, ktoré sme rozmiešali v mlieku spolu s koreninami a cesnakom. Pečieme na 180 stupňov, kým sa omáčka nevydusí. Tesne pred dopečením posypeme syrom.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 *_SpOnGe_Nikki_* *_SpOnGe_Nikki_* | E-mail | Web | 18. července 2011 v 20:12 | Reagovat

Pěkdy blogís,prosím oplať komentík ;)
Zúčastni se soutěže SonB o super ceny..;))PROMIŇ ZA REKLAMU ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama